Agrifirm Group

Adviseur Bedrijfsontwikkeling - Oss

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 20-04-2018 Functiecategorie Planologie / Ruimtelijke ordeni...
Standplaats Oss Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform
Adviseur Bedrijfsontwikkeling, standplaats Meppel

Optimaal resultaat op het boerenerf, mede mogelijk gemaakt door jou
Waarom je juist nú bij ons zou moeten beginnen? Omdat je terecht komt in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en zich onderscheidt met innovatieve en duurzame producten en concepten. Je werkt met goed opgeleide medewerkers die de taal van de agrariër spreken. Bij Agrifirm solliciteer je niet naar een baan, maar naar een carrière. Die krijg je niet, die maak je!

Wist je dat Agrifirm Exlan onderdeel is van Royal Agrifirm Group
Met meer dan 3000 betrokken medewerkers met de ambitie om iedere dag te excelleren, draagt Royal Agrifirm Group bij aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Wij leveren meetbare, relevante en duurzame waarde op het boerenerf, op de akker en aan de voederindustrie. 120 jaar geleden opgericht in Nederland, zijn we nu een toonaangevende, agrarische coöperatie met een internationaal netwerk van dochterbedrijven gevestigd in 16 landen in Europa, Zuid-Amerika en Azië en een wereldwijd distributienetwerk.

Je werkt samen met collega’s van verschillende disciplines aan projecten voor onze klanten in de agrarische sector. Die projecten resulteren veelal in de bouw of verbouw van agrarische bedrijfsgebouwen.

Hoe krijg je dat als Adviseur Bedrijfsontwikkeling voor elkaar?
 • In het projectteam onderzoek je met andere specialisten de mogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling. Daarbij zet je je ervaring in de agrarische sector in en pas je de regelgeving toe van de Wabo, de Omgevingswet, de Wnb etc.
 • Je adviseert de projectleider over de mogelijkheden. Met onze klanten, tevens onze leden, werk je vervolgens het plan uit dat wordt uitgevoerd.
 • In overleg met de projectleider start je de benodigde procedures om vergunningen voor de gewenste ontwikkeling te verkrijgen.
 • Je bewaakt de procedure om te waarborgen dat procedures vlot worden afgewikkeld door het bevoegd gezag.
 • Je draagt bij aan de kennisontwikkeling en bent actief betrokken bij de kwaliteitsbewaking van advisering en adviesproducten.
 • Je bent een sparringpartner voor adviseurs en projectleiders binnen Agrifirm Exlan.

Dit staat er op jouw CV
 • Afgeronde HBO of WO opleiding en aantoonbare agrarische affiniteit
 • Bij voorkeur 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie b.v. als adviseur, vergunningverlener, projectondersteuner
 • Juridische kennis van de Wro, Wabo, Wnb en Omgevingswet of bereidheid dit snel eigen te maken
 • Kennis van milieuaspecten in het landelijk gebied en specifiek van de milieuproblematiek behorende bij de agrarische sector geniet de voorkeur.

Dit ben jij?
Dit is niet alles! Jij bent iemand die zich prettig voelt in een open werksfeer en goed kan samenwerken. Je bent commercieel en resultaatgericht ingesteld. Je beschikt over een goed relativerend vermogen, bent accuraat en kan onder druk efficiënt werken. Als mens ben je sociaal vaardig, neemt makkelijk initiatief en bent communicatief vaardig. Je hebt een brede interesse in de agrarische sector en hebt een visie op de ontwikkeling van het landelijk gebied.

Wat mag je van ons verwachten?
Onze mensen zijn belangrijk voor ons, zij maken het verschil! Daarom investeert Agrifirm in jou! Dit uiten we in de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een goed salaris
 • Een contract voor bepaalde tijd welke na afloop bij wederzijds goedvinden wordt omgezet in een contract onbepaalde tijd.
 • De ruimte om jouw kennis te ontwikkelen bij onze Agrifirm Academy
 • De mogelijkheid om door te groeien naar de functie van projectleider.

Ben jij de Adviseur Bedrijfsontwikkeling die het verschil weet te maken?
Dan ligt er een mooie carrière voor je in het verschiet bij Agrifirm! Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Lambert Polinder, Coördinator en Sr. Adviseur Bedrijfsvoering tel. 06-18399856.
Je kunt je sollicitatie (motivatiebrief en CV) via de 'Solliciteer' button richten aan Mirian van Leeuwen, Sr Recuiter a.i., voor vragen over de procedure, tel. 06-37453626.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Planologie / Ruimtelijke ordening
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Vacature, Parttime, Fulltime, Oss, Projectmedewerker, Projectmanager, Projectadviseur, Agrarisch.

Contactgegevens

Contactpersoon Lambert Polinder
Telefoon 0031 6 18399856

Vestigingsplaats

Solliciteer