Agrifirm

Productbegeleider Zuid - Veghel

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 20-12-2018 Functiecategorie Productie (Operators)
Standplaats Veghel Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een goed salaris
Productbegeleider Zuid

De visie van Agrifirm is om elke dag te werken aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Waarom? Omdat een verdubbeling van de wereldpopulatie over 30 jaar, vandaag een andere en innovatieve manier van denken en handelen vraagt. Wij willen ervoor zorgen dat we iedereen betaalbaar, gezond en duurzaam voedsel kunnen blijven aanbieden.

Agrifirm levert daarom kwalitatief hoogstaande diervoeders, producten voor de teelt van gewassen en professioneel advies en focust ook op de ontwikkeling van innovatieve, duurzame producten en concepten die veehouders en telers helpen de best mogelijke resultaten te halen voor nu en in de toekomst.

Om onze klanten op een uiterst professionele manier te kunnen helpen als er eens iets misgaat zijn wij op zoek naar een Productbegeleider. Het betreft een fulltime vacature waarbij je (in nauwe samenwerking met de Verkoopbinnendienst in Oss) 4 dagen wisselend op de fabriekslocaties Veghel, Oss en Wanssum werkt en 1 dag vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn.

De functie
Als productbegeleider onderzoek je klachten over het voer. Je bent bij klachten, die binnenkomen via het CRM (klachten)-systeem, de schakel tussen de klant en de interne organisatie. Dankzij jouw grondige kennis van zowel de fysische als de nutritionele kwaliteitseisen van het voer ben je in staat om de klacht op waarde te schatten en de juiste acties uit te zetten.

Wat ga je doen?
 • Met behulp van voermonsters en aan de hand van productiegegevens onderzoeken of de klacht terecht is
 • Je bent het externe geweten bij een correcte afhandeling van de klacht, in nauwe samenspraak met de klachtregisseur. Hierbij draag je zorg voor een volledigheid in het onderzoek en de afhandeling.
 • Analyseren van de oorzaken van de klachten. Op basis daarvan stel je verbeterpunten op en deel je die met de betreffende afdeling (Productie, Nutritie, Verkoopbinnendienst etc)
 • Begeleiden van interne en externe audits

Wat staat er op jouw CV?
 • Minimaal 5 jaar directe betrokkenheid bij de productie van veevoer
 • Uitgebreide productkennis
 • Kennis van de gangbare voersystemen bij de boer en de bijbehorende risico’s voor de fysische kwaliteit.
 • Kennis van Excel en statistiek

Dit ben jij

Je bent een stevige persoonlijkheid die op een effectieve manier communiceert. Een bruggenbouwer en geen betweter. Je ziet verbanden en weet deze te vertalen naar concrete acties die op verbetering gericht zijn. Voordat iets een probleem wordt, heb jij al gezorgd voor een oplossing.
Je hebt minimaal een MBO+ werk en denk niveau en hebt een pragmatische instelling.

Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende functie in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staat. Onze medewerkers maken het verschil. Daarom investeren we in onze mensen.

Als collega bij Agrifirm ontvang je:
 • Een goed salaris;
 • Een gedegen pensioenregeling;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden via onze Agrifirm Academy

Optimaal resultaat op het boerenerf, mede mogelijk gemaakt door jou!
Waarom je juist nú bij ons zou moeten beginnen? Omdat je terecht komt in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en zich onderscheidt met innovatieve en duurzame producten en concepten. Waar je werkt met goed opgeleide collega’s die de taal van de agrariër spreken. Bij Agrifirm hebben we hoge ambities en dat verwachten we ook van jou en jouw team. Nogal een verantwoordelijkheid dus!

Ben jij onze nieuwe Productbegeleider die het verschil weet te maken?
Dan ligt er een mooie carrière voor je in het verschiet bij Agrifirm!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Désirée den Elzen (manager QM) op 06-821365 87.

Solliciteren via de 'Solliciteer' button. Je reactie (CV en motivatie) kan je richten aan Simon Braakhekke, Corporate Recruiter. Ook voor vragen over de procedure kun je bij hem terecht op 06-21584947.

Weten welke toekomst Minister van Landbouw Carola Schouten ziet voor onze landbouw en veeteelt? Workshops, presentaties en ook nog een spetterende live band? Kom dan 9 januari naar onze Jongerendag in Apeldoorn. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden:

https://www.agrifirm.nl/evenementen/jongerendag2019/
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Simon Braakhekke
Telefoon 06-21584947

Vestigingsplaats

Solliciteer