Agrifirm Plant

Productmarketing Manager Akkerbouw - Apeldoorn

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 11-07-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Apeldoorn Niveau Manager
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een passend salaris
Productmarketing Manager Akkerbouw
18 JUN 2018

De visie van Agrifirm is om elke dag te werken aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Waarom? Omdat een verdubbeling van de wereldpopulatie over 30 jaar vandaag een andere en innovatieve manier van denken en handelen vraagt om ervoor te zorgen dat we iedereen betaalbaar, gezond en duurzaam voedsel kunnen blijven aanbieden.

Agrifirm levert daarom kwalitatief hoogstaande diervoeders, producten voor de teelt van gewassen en professioneel advies en focust ook op de ontwikkeling van innovatieve, duurzame producten en concepten die boeren en telers helpen de best mogelijke resultaten te halen voor nu en in de toekomst.

Om de behoefte van de klant nog beter en sneller te koppelen aan onze kennis en innovatieve concepten heeft Agrifirm haar organisatie aangepast. We willen met name een betere verbinding maken tussen ‘binnen & buiten’, maar ook vraag, behoefte en aanbod beter op elkaar afstemmen om nog succesvoller te blijven in de markt. Hierdoor ontstaat er een nieuwe functie; Product Marketing Manager Akkerbouw.

Wat ga je doen?
Jij bent de spil van de sector Akkerbouw, de maker van de marketing- en productmanagement plannen van de sector Akkerbouw en draagt er zorg voor dat dit ook uitgevoerd wordt. Tevens bewaak je het kennisniveau van de specialisten die onze telers adviseren, teneinde de strategie en doelstellingen van de sector te implementeren en de verkoopdoelstellingen te realiseren en vergroten.

Je rapporteert hiërarchisch aan de Commercieel Directeur Plant Agrifirm NWE en functioneel aan de marketing directeur. Agrifirm heeft de sector akkerbouw ingedeeld in 4 geografische regio’s die elk onder leiding staan van een verkoopmanager. De verkoopmanager is verantwoordelijk voor het team van akkerbouw adviseurs en het commerciële succes in deze regio. Jij bepaalt in overleg met deze verkoopmanagers welke concepten we in de markt zetten en bewaakt de voortgang bij het uitrollen van deze concepten.

Als meewerkend voorman stuur je 3 productmanagers aan die op hun beurt verantwoordelijk zijn voor het productmanagement van de sectoren Bloembollen, Tuinbouw & Biologische teelten en de productmanager die verantwoordelijk is voor de concepten binnen Ruwvoer. De specialisten in onze buitendienst worden functioneel door jou aangestuurd en jij zorgt ervoor dat het kennisniveau van de specialisten op een hoog niveau blijft.

Je werkt nauw samen met de verkoopmanagers van de sector Akkerbouw enerzijds en de Category managers van de twee productgroepen Gewasverzorging en Zaaizaden & Bedrijfsbenodigdheden anderzijds.

Je zet je kennis en ervaring niet alleen direct na binnenkomst in, maar binnen het geheel van onze internationale ontwikkelingen liggen er op afzienbare termijn ook mooie en concrete uitdagingen in deze markt in het verschiet.

Wat heb je in huis?
Je verbindt het team van Agrifirm met de klant en andersom. Snel kunnen denken, strategie uitzetten maar ook een flink portie pragmatisme passen goed bij je. Je hebt een aantal jaren ‘met de poten in de klei’ gestaan en weet daardoor goed hoe de belevingswereld van de productmanagers eruit ziet. Bij alles wat je doet en bedenkt zet je de klant centraal. Je bent een ster in het vertalen van de behoefte van de telers in concrete oplossingen voor nu en in de nabije toekomst.

Je bent een conceptueel denker met het vermogen om je ideeën om te zetten in goede producten en diensten. Verder ben je gezegend met een opgeruimd karakter en willen mensen graag met je samenwerken.

Je bent daarnaast in het bezit van:
  • Een bachelor of masters degree Marketing en een WO werk- en denkniveau;
  • minstens 5 jaar relevante werkervaring binnen de agrarische sector;
     
Wat hebben wij je te bieden?

  • Een passend salaris met diverse aanvullende Agrifirm regelingen
  • Ruimte voor zelfstandigheid en groei in je rol
  • Agrifirm biedt een ruim pakket voor ontwikkeling en heeft een eigen Agrifirm Academy
     
Solliciteren:
Heb je interesse en herken je jezelf in bovenomschreven rol? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te uploaden via de 'Solliciteer' button op deze pagina t.a.v. Richard Gerestein, corporate recruiter.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rob van de Lindeloof via nummer 088-488 10 00.

Vanzelfsprekend krijg je van ons bericht. We zien er naar uit je reactie te ontvangen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Landbouw / Bosbouw / Visserij
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Richard Gerestein
Telefoon 0654397520

Vestigingsplaats

Solliciteer